Cinema

Tinieblas va convocar el 14 de Septembre del 2011 una roda de premsa (el vídeo de la qual al complet podeu veure al final de la notícia) per denunciar que ell no tenia res a veure amb la cinta. Al·legava que la productora madrilenya Alma Ata la hi ha arrabassat de les mans i ha estrenat -és un dir- una versió sense el seu consentiment que el realitzador va poder veure en la Filmoteca Basca. «em va caure l’ànima als peus. Jo la vaig rodar en anglès i ara es veu en castellà. El so és deplorable, el doblatge no encaixa, no hi ha efectes digitals, la música sembla l’obra d’un retardat…».
“Els autors estem sent enganyats i manipulats per als luxes d’ells….Jo no em crec que el ministeri de cultura no ho sàpiga…això no és protegir el cinema.”

“En el cas de la meva pel·lícula ‘Ànima sense amo’ calculo que la productora Alma Ata ha obtingut un benefici de més de 300.000 euros, en estalviar-se aquests diners dels 480.000 que estaven pressupostats per realitzar una postproducció que elevés la qualitat final del producte”, va dir  González, qui a més va acusar a l’empresa madrilenya d’haver falsificat documentació amb el logo de la seva pròpia productora (ell és teòric coproductor del film) per sol·licitar ajudes.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s