Escons en Blanc

Escons en blanc es presenta per 21 circumscripcions el 20N
Última actualització el Dijous, 27 Octubre 2011
La candidatura Escons en Blanco ha aconseguit els avals necessaris per presentar-se en les següents 21 províncies després de la proclamació de candidatures el dia 25 d’Octubre de 2011:
Albacete, Astúries, Barcelona, Cadis, Ciudad Real, Còrdova, Girona, Guadalajara, Huelva, Illes Balears, Lleida, Madrid, Màlaga, Murcia, Salamanca, Sevilla, Tarragona, Teruel,  Biscaia, Zamora i Zaragoza.

Malgrat les dificultats que ha comportat la recollida d’avals,.Escons en blanc es presenta a les eleccions en mitjana Espanya, oferint la possibilitat de treure a un polític de la seva cadira.
Els electors podrien treure a  187 Diputats i  49 Senadors
Des d’Escons en blanc, creuen tenir possibilitats reals d’obtenir representació parlamentària al Congrés dels Diputats, especialment a les províncies de Barcelona i Madrid per les quals potser bastaria amb un 3% dels vots per circumscripció. En total, les circumscripcions on ens presentem sumen fins a 187 diputats d’un total de 350 (53% de la cambra baixa) i cobreixen a un total de 20.593.878 electors (un 58% del total).
També presenten candidatures al Senat, on esperem un major percentatge de vot donada la polèmica existent sobre la utilitat de la cambra alta i podríem buidar teòricament fins a 49 escons.
“Tal com hem fet a Foixà (Girona) i Gironella (Barcelona) en les municipals de maig de 2011, anem a deixar els escons buits i no anem a cobrar ni un euro per això.
Animats i entrenats per la recollida d’avals, la militància i els simpatitzants, ja mobilitzats, no anem a frenar en la nostra obstinació de cara a la campanya electoral on anem a oferir als ciutadans la possibilitat de votar a “cap dels altres partits”; cosa que no és possible en aquest moment amb el vot en blanc.” Font

Altres enllaços

http://votoenblancocomputable.org/

http://www.esconsenblanc.org/

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s