Declaracions

 • ESPECTACULAR DISCURSO DE WYOMING
 • Íñigo Errejón Doctor en Ciències Polítiques (*UCM) i expert en moviments socials.Ens parla del 15 M
 • José Gerardo Rodolfo Fernández Noroña (Mèxic, D. F., 19 de març de 1960). És un polític i activista social mexicà, antic membre del Partit de la Revolució Democràtica, en el qual es va exercir com a Secretari de Comunicació i portavoveu, fet que ho va portar a ser conegut per les seves declaracions i actes de protesta sobretot a partir de les Eleccions de 2006. És diputat federal pel Districte XIX del Districte Federal per al període de 2009 a 2012.Potser necessitem més polítics que defensin als menys afavorits,possiblement no és necessari aquest potser.Aquí us deixem La Sessió Ordinària 1er Any d’Exercici 2009, LXI Legislatura.
 • 2011 ha estat un any molt especial per a molts. Aquest any brindem per una democràcia real, per que el sigui ja, perquè som els qui siguem i vam venjar d’on vinguem o creguem el que vam crear, sabem que el que no som, que és mercaderia en mans de polítics corruptes i banquers afins i això és el que ens uneix. I és aquesta unió el que a vostès tant espanta i intenten destrossar. Però ara ja no poden, ja els hem vist perquè ja hem obert els ulls. I estarem observant. Llegir més
 • Tots hem vist la clàssica escena dels dibuixos animats en la qual un cotxe s’apropa a un precipici i segueix rodant ignorant que està sobre el buit, i només cau quan el conductor mira cap avall i s’adona d’això. Això és el que estem fent aquí. Estem dient als nois de Wall Street “eh, mireu a baix!”. Llegir més
 • Una abraçada de totes les Mares de l’Associació Mares de Plaça de Maig que jo presideixo. Els diem que la “única lluita que es perd és la que s’abandona”. Per això “Ni un pas enrere!  Llegir més
 • L’escriptor i filòsof Santiago Alba ofereix en una entrevista per ATTAC TV una visió antropològica sobre com actua i què és una societat de consum i les seves conseqüències en relació amb el sistema capitalista. A més, explica també què és el gag visual i els perills que tanca, i ofereix el seu punt de vista sobre les possibles alternatives enfront del capitalisme. Finalment, també ens dóna la seva opinió sobre la manera en què operen avui dia els mitjans de comunicació i com la imaginació està sent segrestada pels grans “fantasiosos” del sistema com les grans multinacionals i els mercats.
 • El professor universitari espanyol, Juan Carlos Moneder, es pregunta Pot brindar ajuda la reinvenció de la política? El llenguatge és una herència poderosa que ens parla. “Biendecir es dialogar; maldecir, monologar”.Recuperar la política és bandejar els monòlegs i tornar a diàlegs que donin sentit a la vida.
 • Una altra vegada Sampedro ens enlluerna amb el seu pensament:

“M’adhereixo al que el 15M representa; una recreació, un replantejament extraordinari, és essencial pensar en el futur … ens condicionen i ens eduquen malament perquè no tinguem un pensament lliure i és per això que els joves demanen ara una democràcia real”
Entrevista realitzada per Iñaki Gabilondo en  Encuentros POR.

 • Pau Gasol, va assegurar que el Moviment15-M és un “acte d’esperança”, dins d’una situació en la qual “molta gent ho està passant malament”.
 • Eduardo Galeano ho diu tot amb paraules senzilles. molt, molt, molt bo. Gràcies.
 • EDUARD PUNSET A LOS INDIGNADOS ¡DEMOCRACIA REAL YA! OVIEDO EN LA PLAZA DE LA ESCANDALERA.

MOVIMIENTO SOCIAL, DEMOCRACIA REAL YA!

 • José Luis Sampedro
 • Los pueblos del mundo se están levantando, en un país tras otro. Los Pueblos Unidos, jamás serán vencidos!!
 • INDIGNATE! La revolución universal se está fraguando lentamente.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s